28-08-05

Beauty and the Beast

Het moet zowat hét hot topic van de week zijn, iedereen schreef erover, en iedereen heeft er wel wat over te vertellen.

Wat mij betreft is het klaar en duidelijk: er zijn twee mogelijkheden:
a)Dewael heeft geld als slijk
b)Dewael is een geweldige vent.
Met wat ik van hem hoor en zie op het journaal en lees in De Standaard online, kan het alleen maar optie a zijn. Knap is hij in elk geval niet, het weze dan ook duidelijk dat hij niet Beauty is in het sprookje.
Greet daarentegen... Een tijdje geleden, toen ze te gast was bij Zomer 2005, heb ik talloze malen herhaald dat ik ging trouwen met Greet Op de Beeck. Ze is knap, intelligent, én ze speelt piano, ik bedoel maar: tsjakaaaaaaaaaaa droomvrouw!
Nu ik weet dat ze iets heeft met Dewael, wil ik alleen nog maar met haar trouwen als ze het me heeeeeeeeel lief zou vragen. Okee, als ze het zou vragen.

Morgen mijn laatste dag in Hof ter Schelde, jeeeeeej! En zoals het hoort, augustus is slecht geweest, maar nu wordt het beter weer :D Ik ben vast van plan om te genieten van die maand vakantie, uitgaan, feestjes bouwen, nachtjes doordoen (if only I could find some not working friends who have money...) en natuurlijk ook genieten van het zonnetje en een kleurtje opdoen! Ohja, en die 200 enquêtes in het Sri Lankees die hier liggen invoeren in excel, maar ik heb wat taalproblemen *zucht* Mijn Sri Lankees is niet zo geweldig, helaas! En naar de dermatoloog, eindelijk, en eens ophouden met DVD's te kopen, ik raak verslaafd!

Dit weekend alweer 4 films gezien: Madagascar, Mr&Mrs Smith, Costa en Le long dimanche de fiançailles. Als ik wat meer tijd heb schrijf ik wel eens een volledig filmoverzicht, heb er wel wat gezien de laatste maand!

See you later alligator!

17:44 Gepost door Lien | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

23-08-05

Het kan verkeren...

Dat is wel bewezen, nu ik mijn laatste entry, die inderdaad al bijna anderhalve maand oud is, nog eens heb herlezen.

Ik heb de tijd niet gevonden om het uitgebreide verslag van het Holebikamp te schrijven. Nu ga ik het ook niet meer doen, simpelweg omdat bepaalde emoties (gelukkig) gesleten zijn, en de herinneringen nu al wat van hun glans verloren hebben. Toch kijk ik met de glimlach naar de foto's die ik gemaakt heb. Ik kan wel stellen dat we ons in de keuken ontzettend geamuseerd hebben, en ik heb een paar dingen (lekkerder) leren maken, en ik moet zeggen dat mama en papa daar niet kwaad om zijn :)
Toch is koken leuker met vijf, ook al is onze keuken daar te klein voor, en was de keuken op kamp té groot, en is het best wel fijn om te koken op vuren die je in de hand hebt!

Van de rest van de vakantieplannen is verder ook niet veel accuraat gebleken, zo heb ik mijn gitaar nog maar een half uurtje vastgehad, heb ik het photoshopboek niet opengedaan, evenals het HTML-boek, is onze citytrip naar Lyon veranderd in een citytrip naar het zonnige en warme Madrid, dankzij het geweldig degoutante reisbureau dat Holidaylines blijkt te zijn. Leve het internet en Virgin Express dan maar!
Ik ben ook niet naar Dranouter en Pukkelpop gegaan, heb wel een vakantiejob, en nog twee aanbiedingen die ik moest afslaan omdat ik mijn contract al getekend had. Die vakantiejob is ook de belangrijkste reden dat ik de hele maand augustus weinig energie had voor iets anders. Bijna elke ochtend opstaan om kwart voor zes laat z'n sporen na!

Verder heb ik naar mijn gevoel veel te weinig tijd besteed aan het bijstaan van Bob, in EV-zaken, en heb ik gisteren mijn character gemaakt voor de tabletop roleplay die we in september gaan beginnen.

Naam: Amelia Klein
Leeftijd: heb ik niet echt gedefinieerd, maar een jaar of 20
Achtergrond: aan lager wal geraakte dochter van een rijke zwarte familie
Laat ik het er voor de rest maar bij houden dat ik een slecht karaktertje ben, met leuke eigenschappen :D Ik had veel zin om te spelen met een flaw, maar dat heb ik uiteindelijk toch maar niet gedaan, en m'n Vice&Virtue weet ik al ni meer. Tim, stuur me m'n sheet eens door!?

Ik heb ook een pak films bekeken de laatste maand, (en heb zowat 15 DVD's gekocht, wat mijn jaarlijks gemiddelde zowat verdubbelt, denk ik) als ik zin en tijd heb, schrijf ik misschien nog wel wat recensies :) En nu ga ik het tweede deel van Fingersmith bekijken, en naar de winkel voor de mama! Tot binnenkort!

14:02 Gepost door Lien | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |