10-06-05

Examenstress

Hehe, straks mondeling van cardio. Het heeft lang geduurd, maar nu ben ik toch wel nerveus :) Nuja, als ik straks rustig blijf, op m'n gemak nadenk en het ECG kan interpreteren, dan lukt het wel. Hoop ik.

Vanaf morgen begint het stressen voor oftalmo dan, is niet zoveel, maar op fundoscopieƫn zie ik echt... NIKS! Het begint me stilaan wel te verontrusten dat er in elke module wel ergens gewag gemaakt wordt van fundo's als diagnostisch middel. Ik kan geen fundo uitvoeren (getuige daarvan het klungelen bij de vaardigheidstraining, op het examen vaardigheden kon ik niet eens op het woord fundoscopie komen *rolleyes*) en daarenboven kan ik het ook niet interpreteren omdat het voor mij niet veel meer is dan een mooi, of minder mooi prentje... OYYYYYYY!!!!

In elk geval, vanavond eerst naar de cinema (Sin city, schijnt goed te zijn) en morgen lang(er) slapen! Ik ben echt doodop. Als ik elke nacht 8u kan slapen dan gaat het wel, maar als er zo een paar nachtjes zijn dat ik minder dan 7u slaap dan begin ik het wel te voelen. Gisteren ook tot half 1 voortgedaan, en vanochtend om 7u er weer uit, het lukte niet zo vlotjes :)

Vanavond dus eventjes tijd om te relaxen, en er dan weer invliegen. Nog maar twee en een halve week, moet lukken, toch!?

Foto: voor mezelf, alle andere studentjes en iedereen anders die een portie geluk wel kan gebruiken ;)

09:46 Gepost door Lien | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ff melden dat ik een 11 heb voor cardio, jeeej :)

Gepost door: Lienemien | 11-06-05

*** ook voor jou nog veel succes met al de examens!!

Gepost door: g*lover | 11-06-05

De commentaren zijn gesloten.