18-05-05

Dagtrippers van het eerste uur

Wereldreizigers is misschien een beter woord. Tim en Julien, twee van mijn betere vrienden :p zitten op dit moment voor hun laatste dag in San Francisco. Geluksvogels! Zullen wij wel zwoegen hier in dit apenland met flutweer!

Vrijdagochtend zijn ze terug, eindelijk. Man man man, gelukkig was het dit keer wat korter dan Tim's reis naar Australië vorig jaar. Toen heb ik hem echt superhard gemist, en nu eigenlijk ook. Je zou Tim zowat mijn beste vriend kunnen noemen, en tjah, als je daar dan 3 weken lang niet mee kan communiceren, da pikt!
Op dit eigenste moment is Julien online op msn, dus in plaats van Hemato te leren ben ik met hen aan het praten, shame on me. Eigenlijk was ik van plan ze van't vliegtuig te gaan afhalen, maar gezien ze vrijdagochtend aankomen, en niet zoals ik dacht zaterdagochtend, zal't niet gaan. Ten eerste landen ze om 7h20 en ben ik nog niet stapelzot, en ten tweede moet ik vrijdag naar mijn stage. We gaan dan waarschijnlijk wel iets eten vrijdagmiddag. Jeej!!!

Voor de rest heb ik überhaupt niks te vertellen, ben bezig met stage, en af en toe probeer ik een beetje te blokken. Teambuildingsweekend was fijn, heb terug zin gekregen in het kamp, het was de boost die nodig was, dus! En nu, nu ga ik al mijn aandacht weer richten op Tim&Julien.

Foto: een telefoonkotje op de BLGP, vond't wel leuk gevonden.

Niet vergeten: het holebikamp komt eraan! Inschrijven op holebikamp.be

21:51 Gepost door Lien | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.