17-04-05

Don't stop believin'

Voel me de laatste dagen wel weer wat beter. Zoals David gisteren zei: "Gij zit soms teveel vast in uw hoofd." Daar heeft hij wel gelijk in. Bij alles wat ik doe, dat enige invloed op dingen kan hebben, denk ik niet 2 keer maar 500 keer na. Misschien mis ik wel een beetje spontaniteit op vlak van liefdesperikelen. Nuja, ik gok ook wel dat dat een beetje normaal is als je al 500 keer iets ondernomen hebt en 498 keer met je hoofd tegen de muur gelopen bent. Desondanks zou het misschien niet slecht zijn als ik dingen gewoon op me laat afkomen en mijn leven leef zoals het komt. Een beetje meer K_x zijn in mijn doen en laten, en wat minder Kenneth ;)

Kijk alvast uit naar de date met Kaatje, she seems to not feel very well herself... hopelijk doet't ons allebei goed :)

Plannen voor de komende weken: studeren voor examens klinische (praktisch) en communicatievaardigheden, aangezien die er heel binnenkort aankomen, en de cursus statistiek scannen voor de presentatie van onze thesis. En eens weg met Bob, een avondje met een policy: niet over EV praten. Da's echt nodig, ik besefte net dat ik absoluut ni weet waar hij de laatste tijd mee bezig is, terwijl we vroeger wel veel babbelden over serieuzere dingen. Mis ik wel.
En tjah, als we er geen afspraken rond maken wordt er toch over EV gepraat. Moet me tegenwoordig altijd voornemen om niet over EV te praten of het wordt hét gespreksonderwerp van de avond.

Volgende week EV-personeelsfeestje. Wordt ook wel leuk, we zijn bezig met het spel in elkaar te steken nu, en als het lukt zoals gepland wordt het echt wel fun. Een soort van Moord op de Oriënt Express :) Nu ik eraan denk, tijd om de mails te versturen naar de mensen die nog van niks weten over dat personeelsfeestje, heb de papieren uitnodigingen nog ni verstuurd gekregen... oops!

Foto: een resultaat van een macro-shot met de nieuwe camera :)

18:00 Gepost door Lien | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Policies Well well, ik dacht dat ge hier niet meer blogde :) chance dat ik toch eens kom kijken.

En ja, we praten idd alleen nog maar over EV, tis eigenlijk triest. Ik heb precies verbale EV-diarree, hoe erg ik me ook voorneem het er eens niet over te hebben, het komt er toch altijd weer uit (lovely image huh), maar ik doe men best om het te minderen, aangezien het me zelf ook serieus tegenstaat.

Official Non-EV talk date sounds like heaven ;)

PS: Awesome picture!

Gepost door: Bobster | 21-04-05

At last! Yesss, be more me, every-one be more me, I like me :-)

Gepost door: Kev | 24-04-05

yes darling everybody likes you ;)

Gepost door: Lien | 24-04-05

De commentaren zijn gesloten.