25-01-05

Alleluja!

*zucht*
Ik heb deze week het perfecte middel ontdekt om mijn ouders op de zenuwen te werken, al is het niet helemaal mijn fout: examenmood, dus moe en slecht gezind, verkrampte schouders en handen, rug- en nekpijn en daarbij nog eens PMS :D Must be wonderful to live here now :)

Nog slechts 1 examen te gaan, donderdag, en heb nog veel te doen dus zou wss beter nu aan de andere kant van de kamer zitten om te blokken, maar goed, ik kan jullie, mijn trouwe *ahum* lezertjes toch niet zomaar in de steek laten hè! Ben toe aan vakantie, en weet niet of ik nu blij moet zijn met mijn achternaam waardoor ik in de laatste groep zit, ik heb de tijd echt nog wel nodig, of die achternaam moet haten omdat ik verschrikkelijk moe ben. Ennieweej, nog 3 dagen dus!

Ik heb ook besloten om vroeg of laat weg te trekken van skynetblogs. Ze liggen meer plat dan wat anders, en ik ben het hier ook gewoon beu. Tijd dat ik dat html leren dus eens in de praktijk omzet, en misschien kan ik met photoshop ook nog wel iets maken, en dan op zoek naar iets webspaceachtig, mss blogspot ofzo, we'll see... Ik laat op tijd en stond nog wel iets weten! Nu weer terug naar neurologie, hoera!

10:25 Gepost door Lien | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Nog even doorzetten. Ik heb ook maar één examen meer, nog even doorbijten dus. En als laatste examen hebben heeft als voordeel dat je meer voorbereidingstijd hebt (altijd positief bekijken ;))

Gepost door: aergn | 26-01-05

De commentaren zijn gesloten.