03-01-05

Heppie nujier!

Yepz, ik ben terug. Ik weet het, na meer dan een maand, maar ik ben er dan toch maar :P
Ik had eventjes genoeg van het bloggen, niks te vertellen of geen zin om wat ik te vertellen had met de hele (blog)wereld te delen.
Maar nu ben ik dus weer eventjes terug.

Wat is er de voorbije maand gebeurd? Ff denken... Ik ben verjaard, en heb dat eigenlijk niet echt gevierd. Vrijdagavond naar het concert van Clouseau geweest dat, in vergelijking met vorig jaar op geen zak trok, echt wel niet. Met hun nieuwe cd gaan ze echt wel de melige Marco Borsato-tour op, en pas op, ik kan een vleugje Marco nu en dan wel appreciëren, maar laat Clouseau alsjeblief Clouseau blijven. Als ik Marco wil zet ik wel een cd van Marco op.
Op zaterdag ging het richting Brussel met de trein, samen met Tim S, Tim H en Bob, want het was Lift van WJNH. Cadeautjes gekregen, en lang vergaderd over dingen die ik boeiender had verwacht. Nujah, 't kon erger. 's Avonds waren Koen, Kat, bompa en meter met familie hier om te eten en mij gelukkige verjaardag te wensen. Really, die twee pestjong van een kinderen *roll eyes* Als mijn kinderen zo worden geef ik ze weg tot ze 25 zijn ofzo. Een paar mensen vroegen dan of ik mee uitging, maar er was niet veel leuks te doen, en eigenlijk had ik het weer een tijdje druk genoeg gehad, dus ben braafjes thuis gebleven.
Zondag uitgeslapen en geluierd, en dan was het weer maandag schooldag...

Eigenlijk was december best wel een saaie maand, er is niets speciaals gebeurd, ben denk ik zelfs helemaal niet uitgegaan, en eigenlijk heb ik het niet eens gemist ook. Strange...
Er was natuurlijk wel het etentje op Oudjaar. Net zoals vorig jaar had ik the usual bunch uitgenodigd en heb ik voor ze gekookt, waarna we dat hebben opgegeten, uiteraard. Tot dusver nog geen voedselvergiftigingen gemeld :P. Na het eten een kwisje dat Tim S in elkaar had gestoken en dan naar't vuurwerk gaan kijken.
Kunt ge da nu geloven? Alle grote steden in België lasten het vuurwerk af uit solidariteit met Zuid-Oost Azië, maar Antwerpen laat het gewoon rustig doorgaan. Hoe typisch! *roll eyes* Nu ja, ik veronderstel dat het beter is om mensen van het vuurwerk te laten genieten ipv een rekening te betalen voor vuurwerk dat er nooit geweest is.
Enfin, na het vuurwerk zijn een aantal mensen naar huis gegaan, een aantal anderen wandelden mee richting rechteroever, en Julien ging met Kevin D naar Happy³, waarvan achteraf bleek dat het een flop was.
Eenmaal op de Groenplaats bleek dat Tim H en Bob ook vertrokken, dus bleven we nog met drie over; Timmy, Tim S en ik. Dan zijn we eens gaan kijken of de vroegere Bo Geste open was, maar dat ding staat alweer over te nemen, volgens mij is elke horecazaak die in dat pand komt gedoemd tot mislukken. Of het spookt daar zodat niemand wil blijven.
Dan maar naar de Wolstraat, in de hoop het feestgewoel vol zatte mensen wat te ontlopen, en jawel, in de Via Via was het gezellig en er was nog een tafeltje voor ons. Daar 2 pintjes gedronken en goed gebabbeld, en dan richting bedje. Ik lag erin om half 4, vroeg dus.

Aan kerstavond en kerstdag ga ik niet veel woorden vuilmaken; kerstavond waren Koen en Kat hier, en was't heel leuk en gezellig, ook heel leuke cadeautjes gekregen. Heb me nog half kreupel gelachen met Kat die trivial speelt. Kerstdag was't familiefeest, boring as ever. Ik verheug me echt op de dag dat ik mijn lief daarmee kan naartoe nemen. Alleen al om de shock te zien op de gezichten van nonkel F en tante S. Moehaha. Hij twijfelde zelfs al of hij mij nu ook een hand moet geven, aangezien hij dat toch bij alle jongens doet, en ik nu ook op vrouwen blijk te vallen. Loser.
Natuurlijk bestaat wel de kans dat bompa gestorven is tegen de tijd dat ik een lief heb dat rijp is voor familiefeestpresentatie, en let's face it, als dat gebeurd is zijn de familiefeesten verleden tijd. Helemaal geen bezwaar tegen, overigens. Tegen de familiefeesten uiteraard, wel tegen het overlijden van bompa.

En voor de rest... Ik vul m'n dagen tegenwoordig met studeren. Of dat zou toch moeten. De ene dag gaat het behoorlijk vlot, de andere slaat het dik tegen en doe ik nog niet de helft van wat ik van plan was. Zoals vandaag, ik werd en word geteisterd door een vreselijke hoofdpijn die me de zin en tevens mogelijkheid tot blokken ontnam... Op tijd in bed en hopen dat het morgen betert, dan maar...
Microbiologie zou moeten lukken, zeker aangezien het 'maar' multiple choice examen is. Heb meer dan de helft nu gelezen en samengevat, hoop woensdag volledig rond te zijn, zodat ik vanaf donderdag kan herhalen en maandag vol goede moed examen kan gaan doen. Op de meeste vragen die klasgenootjes stelden op de verschillende fora wist ik toch min of meer een antwoord te formuleren als ik dat stuk al geleerd had. So that's good :)
Neuro wordt een ander paar mouwen... Neurofysio heb ik de vragen opgelost, idem voor pijn, maar Hijdra heb ik nog niet opengehad. Nee sorry, ik heb het opengedaan en geconcludeerd dat ik daarvoor eerst neuroanatomie moet kennen. Aan neuroanatomie ben ik sinds de markeerronde niet meer toegekomen. Moet ook dringend gebeuren, aangezien ik het 3-4 keer zal moeten leren als ik er op het examen nog iets van wil weten. We'll see... De planning van de 2 neuro-examens maak ik wel op als microbiologie achter de rug is!

Of ik goeie voornemens heb? Yepz, absoluut.
- Op 29/1 stoppen met roken (na de examens dus) Tim S en Bart zitten met m'n I quit blues aan zee :D
- IPV uit gemis van een sigaret in m'n handen en mond niet naar snoep en koekjes en chips grijpen, maar naar worteltjes en kauwgom, eveneens in de hoop er wat kilo's af te krijgen
- Wat meer tijd maken voor vrienden, en dan niet teveel over EV praten
- Mezelf weer open stellen voor nieuwe verliefdheden
- Als er nog tijd overblijft (moehaha, as if!) wat aan de conditie werken

We zullen wel zien wat er van terecht komt. Wat deze blog betreft, beloof ik hierbij plechtig dat ik ga proberen om minstens 1 keer per week iets te posten. Moet lukken, toch? In de hoop dat er nog mensen zijn die dit gezever lezen :)
See ya!

22:36 Gepost door Lien | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*hoop* Was Clouseau mss beetje mislukt omdat er niemand naast je stond die je al lang kent, en die lekker staat mee te kwelen en staat te denken 'hihi, is wel leuk me Snoesje nogis samen kwelen'?

Gepost door: Kaatje | 05-01-05

De commentaren zijn gesloten.