28-09-04

Back to school

Gisteren was ons eerste dagje les in het nieuwe academiejaar, en al bij al viel het nogal mee.

Het begon met een kwartier wachten in het lokaal dat op onze lesrooster stond, waarna we elkaar aankeken, een beetje twijfelend of we de regel van het academisch kwartiertje wel konden toepassen, bij de allereerste les...
We besloten op te stappen, maar eens te gaan kijken in de lokalen die in een mail van de prof hadden gestaan. Meneer de professor zat daar dus op ons te wachten, en meldde dat hij dan wel naar boven zou komen. Opnieuw naar het lokaal in een uithoek van gebouw U dus.

Laat ik stellen dat ik me weer helemaal in de schoolsfeer voelde, bij de pauze om 10u had ik dringend, en dan bedoel ik DRINGEND, nood aan caffeïne! Bij Schatje een cola light gekocht en nog wat glimlachend gekeken naar de eerstejaars die met hun studentenclub door de gangen dwaalden. Grappig, 2 jaar geleden liepen wij ook zo rond, kei-zenuwachtig. En het lijkt nog maar zo kort geleden! Behalve de eerstejaars en onze klas was er dan ook betrekkelijk weinig volk te bespeuren op't RUCA, aangezien alle lessen geschorst waren. Behalve de onze, uiteraard. Wegens de practica was dat praktisch niet haalbaar, en hetzelfde geldt voor StuDay donderdag. Bastards!

In de namiddag was er dan het eerste practicum, en behalve dat de assistente zeker gezien mag worden, viel dat echt wel mee. Heb me goed geamuseerd met Koen, en toen ik door de hal van het S-gebouw naar huis wandelde leek het wel alsof ik er nooit was weggeweest.

Het verkeer in Antwerpen zat weer eens vast, en ik heb een uur gedaan over een stuk dat de bus normaal makkelijk haalt op 20 minuten, frustrerend! In elk geval hoop ik dat ik vanavond na het practicum op tijd in Berchem geraak, zodat ik nog iets kan eten voor de KaWe-vergadering...

Nu is het tijd om boodschappen te gaan doen, en nog een paar zelfstudie-opdrachten te volbrengen. We hebben er al 3 gekregen, can you believe that? Op dag 1 nota bene! Pfffff dit wordt een druk jaar!

09:20 Gepost door Lien | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.