12-08-04

Parels van regen en parels van dauw

Zalig. En rustig, en beter dan ik me sinds zondag nog gevoeld had.
Thx Lorre!

Nachten en ochtenden als degene die net gepasseerd zijn, zijn van mijn persoonlijke favorieten. Niks leuker dan in bed liggen babbelen, of onnozel doen. Met Bart was het een paar weken terug vooral babbelen, over vaak iets minder persoonlijke dingen, met Lorre was't vannacht en vanmorgen vooral onnozel doen.
Het feit dat ik nog eens zo'n logeerpartijtje gehad hebt heeft me doen beseffen hoe hard ik het gemist had. De vorige keer dateert van vorig jaar, met Steppe. Ook een schatje, daar niet van :)
Doet mij denken aan iets dat ik zondagochtend tegen Bertje zei; blij dat ik geen hetero in het holebiwereldje ben. Ik zou al 100 000 keer hopeloos verliefd zijn geworden op homo's. Really. Een 5tal jaar geleden had ik er niet van durven dromen dat ik nu zoveel geweldige vrienden heb. 't Zijn allemaal schatjes.

't Zal ook daarmee zijn dat ik zoveel met jongens rondhang en zo weinig met meisjes. Er zijn maar weinig meisjes die ik echt dichtbij laat komen, en er zijn al niet zo heel veel jongen die ik dat toelaat. Nu ja, jongens zijn veiliger, denk ik. Bij jongens hoef ik geen schrik te hebben voor gevoelens die ik er liever niet bij heb, geen schrik voor reacties.
Enfin, genoeg gemijmer daarover (hoewel ik eigenlijk nog wel wat wil schrijven) want het is tijd om naar de cinema te vertrekken! Mijn lieve Virgin heeft me gezegd dat Mean Girls super was, dus't is hem geraden da't waar is :)

20:45 Gepost door Lien | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

blij dat ik geen hetero in het holebiwereldje mooi gevonden enneu hoe was de film??? een aanrader?

Gepost door: g*lover | 12-08-04

:) Quite welcome, girl.
Even though Monthy Python
made me want to snooze a bit.
Odd, 'cause the sketches are pure
works of genious.

Love ya to bits, sweets.

Gepost door: Lorreding | 13-08-04

De commentaren zijn gesloten.