25-05-04

Ik ben absoluut slecht in het verzinnen van titels...

...meestal zoek ik dan ook wel naar een liedje waaruit ik een zin kan pikken, maar nope, daar ben ik te lui voor vandaag!

Roze zaterdag was fab! Nu ja, 'k heb me wel voorgenomen om volgend jaar ni meer op de camion te kruipen, 'k heb veel minder mensen gezien/gesproken als vorig jaar, en me eigenlijk maar half zo goed geamuseerd. Als ik het dit jaar al fab vond, moet je ni vragen wat het vorig jaar was zeker? :)
Na de pride zijn we iets gaan eten en daarna de trein op gesprongen, terug naar huis, maar natuurlijk mochten we het optreden van Nicole en Hugo niet missen! Man, die zijn echt ni gewoon. Pure kitch. En zelfs voor mij, stiekem toch wel een kitchliefhebber (maar dan wel heel stiekem) was het erover. Bovendien hebben ze maar 2 leuke nummers. Die 2 nummers kent dan ook wel iedereen, en da's op zich al een prestatie, maar toch, chance dat ze maar een half uur moesten volkrijgen! Nu ja, Goeiemorgen, morgen blijft een klassieker.

Zondag was het tijd om terug back to earth te komen, maar helaas, mislukt. 't Is te zeggen, mijn voeten stonden op de grond en'k ben ni in een zwart gat gevallen, zoals bij een paar vrienden wel het geval was, maar van studeren is er ook ni veel in huis gekomen. Geen zin, geen concentratie, totaal geen fut.
Eigenlijk lijkt het wel alsof ik elke keer een dag heb dat't goed gaat, en dan weer een dag dat't totaal ni lukt. Wree bleh!
Intussen ben ik al de volledige 4 dagen aan't studeren (zaterdag en zondag niet meegerekend) en ik ben't al kots-, kotsbeu. Echt, unief is best leuk, behalve als ge die kaften in uw boekenkast ziet staan en beseft dat ge al wat daarin staat in uw kopke moet krijgen. Hel!
En als't dan nog interessant was *rolls eyes* Nu, eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat shock wel boeiend is, en beweging valt geloof ik ook wel mee, maar eigen en niet eigen, man, zoooooooooo saai! Het systeem op zich is wel interessant, maar die cursus is verschrikkelijk. Veel te veel saaie uitleg over molecules en blablabla. Niks voor mij!

Wat betreft mijn planning valt het voorlopig nog wel goed mee. Allez ja, qua noodplanning dan. Van op voorhand studeren is na die farmacologie ni veel meer in huis gekomen, dus ben nu vollen bak alles aan't bezien. Yep, bezien, ni leren, dan kom ik er ni me mijne blok. Shock ken ik bijna (en dan bedoel ik kennen, moet ik nog eens grondig herhalen en dan zit het wel goed) eigen en niet eigen, daarvan heb'k meer dan de helft doorgenomen, en morgen begin ik aan beweging. Vanaf vrijdag of zaterdag is't dan genetica, en woensdag leg ik daarvan examen af.
Het eerste van een hele reeks. Heb examens tot 2 juli. Fuck zeg! Dat steekt me nog't meeste tegen aan unief, die eindeloze examenreeksen. Ni dat ik mijn tijd ni kan gebruiken, maar't blijft maar duren. Gelukkig hebben we deze keer 10 examens, dan gaat de tijd toch wa vooruit.

Tot zover mijn gezever over mijn examens, en daarmee ook mijn poging om bij mezelf wat stress te kweken, dan gaat't leren altijd vlotter :)

Wat ik ook nog wou zeggen, het kleurpotloodjesproject is van start gegaan, links bovenaan zien jullie't voorlopige resultaat, denk da'k ga beginnen met alle kleuren van de regenboog ;) 't Eerste is mijn kleurtje, het witte verwijst naar de site met al de uitleg, als je meer wil weten moet je daar maar eens gaan kijken. Supercoole Kuusou kan da beter uitleggen dan ik :)

Wat supercoole Kuusou betreft, ik was 7000ste op haar blogje (http://kuusou.skynetblogs.be) en krijg nu een cadeautje, whiiiii :) Al even supercoole twinkeltje (http://twinkeltje.skynetblogs.be) was 7028 en krijgt er ook een :) Absoluut niet studeren en een gebrek aan concentratie is dus toch nog ergens goed voor. Jeej me!

Tot slot nog een oproep: als je zin hebt om 2 of 3 keer in de week 's avonds een toerke te fietsen mag je altijd iets laten weten, 'k heb er al heel de week zin in, maar ni op m'n eentje... *zielige blik*

Dat was het weer, dikke plakzoen!

22:45 Gepost door Lien | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

oeps? heb je echt een mailtje gestuurd? ik heb niks 'anoniems' toegekregen ofzo... tzal ergens lost in space geraakt zijn...
groetjes, Twinkeltje

Gepost door: Twinkeltje | 26-05-04

Ik voel me net terug als in mijn kindertijd... met die kleurpotloodjes! Ik ben een verwoed kleurpotlodenverzamelaar. Stuur je me je code, dan stuur ik de mijne in ruil. Alvast bedankt!

Gepost door: Aisling | 28-05-04

succes!! lienemien
veel sinxenblok(g)plezier !
zondaggroetjes
vhi

Gepost door: vhi | 30-05-04

he... als ik me niet vergis ken ik jou een beetje... KV he?

Gepost door: leila | 31-05-04

De commentaren zijn gesloten.